Syksyn tuulia

Pakastepuolukoita

”Pakastepuolukoita”

Eduskuntavaaleista alkaa pikku hiljaa olla jo puoli vuotta aikaa. Tämäkin sivusto sekä sen kirjoittaja että lukijat ovat saaneet hengähtää. Nyt tuntuu kuitenkin, että on aika palata pohdiskelemaan niin politiikkaa kuin elämää sen ulkopuolella. Paljon on ehtinyt tapahtua sitten viime kirjoituksen.

Eilen julkaistu puoluekannatusarvio nosti ilahduttavasti Vihreät neljänneksi (http://yle.fi/uutiset/politiikan_mannerlaatat_siirtyivat_perussuomalaisten_suosio_romahtisdp_pomppasi_kakkoseksi/8363893). En ala tässä analysoimaan tilannetta sen kummemmin, mutta kyllähän tuollainen lämmittää mieltä. Kuten totesin jo vaalien jälkeen monessa yhteydessä, voittajaporukassa on mukava olla.

Politiikasta vielä hieman jatkaakseni haluan siirtää katseet kohti kevään 2017 kuntavaaleja. Ehdokkaita on jo alettu kysellä ja jokunen infotilaisuuskin on asiasta pidetty. Olen alustavasti ilmoittanut kiinnostukseni asettua Vihreiden ehdokkaaksi Tampereella. Koskaan ei voi tietenkään tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta asioita on hyvä valmistella edes ajatustasolla, vaikka muihin toimenpiteisiin ei ryhtyisikään.

Juuri tällä hetkellä haluan kuitenkin nauttia syksystä ja sen tuulten mukanaan tuomista asioista. Pakkanen iski tänä vuonna aikaisin ja lopetti puolukoiden poiminnan lyhyeen. Marjasato on tänä vuonna ollut kaiken kaikkiaan loistava, mutta alkaa nyt lähentyä loppuaan. Onneksi on vielä soita ja karpaloita. Näillä ajatuksilla, ja alla olevien kuvien avulla voi vielä hetken muistella kevään kampanjaa ja kampanjassa esillä olleita teemoja ja kuitenkin samalla siirtyä syksyyn.

Soidensuojelu

Karpaloita viereisen kuvan suolla

Karpaloita yllä olevan kuvan suolla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s