Kiitos/Tack!

Lämpimät kiitokset vielä tätäkin kautta kaikille, jotka osallistuivat kampanjaani tutustumalla minuun ja julkaisuihini ja kenties jopa äänestämällä. 1574 ääntä ensikertalaiselle on erinomainen saavutus ja olen tulokseen erittäin tyytyväinen sekä onnellinen siitä, että niin moni ihminen katsoi minut äänensä arvoiseksi! Tämän sivuston julkaisutahti varmastikin hieman hiipuu, ainakin hetkellisesti, mutta kokonaan en ole blogiani ajamassa alas, joten jos jatkossa haluat seurata toimintaani ja ajatuksiani, kannattaa välillä piipahtaa täälläkin katsomassa.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin…

JES!

JES!

Jag vill tacka varmt alla er som velat bekanta er med mig och mina tankegångar via denna blogg. Det enorma antalet röster (1574) som jag fick i valet måste innehålla också en hel del röster från svenskspråkiga väljare. Fint att ni vågade satsa på en alldeles ny kandidat! Tyvärr räckte antalet röster inte till en plats i riksdagen, men resultatet är fantastiskt trots det. Själv är jag riktigt nöjd. Den här bloggen kommer antagligen att tystna till ett tag, men jag kommer inte sluta skriva helt och hållet. Om mina tankar intresserar också i fortsättningen, lönar det sig att ibland ta en titt hit. Jag försöker med mer eller mindre regelbundna mellanrum komma ihåg också mina svenskspråkiga läsare. Ha det så bra!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s