Nyt se on virallista!

Kuva: Jonna Nurminen

Kuva: Jonna Nurminen

Tästä se lähtee, kampanja käyntiin! Pirkanmaan Vihreä Liitto on siis 11.12.2014 nimennyt minut eduskuntavaaliehdokkaakseen. Olen ehdokkuuteni kunniaksi paitsi julkaissut tämän blogin, rekisteröitynyt myös Facebookiin, vaikka minut tunnetaan ko. yhteisön jyrkkänä vastustajana. Saatanpa vielä joskus jostain tweetata tai laittaa kuvia Instagramiin, jos tästä oikein innostun. Kun on kerran lähdetty yrittämään, niin yritetään sitten kunnolla! Mukavaa, että pääsit kyytiin. Yritä pysyä mukana, sillä meno on kiihtymään päin, tämä on vasta alkua!

Jos olet kiinnostunut liittymään kampanjatiimiini tai muuten osalistumaan kampanjaani ideoimalla tai jollain muulla parhaaksi katsomallasi tavalla, ota ihmeessä yhteyttä sivustolta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Myös sähköpostiosoitteeni päivitetään sivustolle mahdollisimman pian.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s